Halla!

Jeg prøver meg på en ny start på en ny blogg. Og FYI, jeg har bare hatt én blogg før, så jeg skifter ikke febrilsk blogg hvert femte minutt, så mine kjære, søte og dritpene lesere må søke meg opp som bare faen hver gang jeg skifter. Nei, sånn er det altså ikke. 

Jeg blogget før på sheien.blogg.no, og her i svarte natta fikk jeg plutselig en GEDIGEN haug med inspirasjon til å lage en ny blogg. Bloggnavnet som forsåvidt høres ekstremt latterlig ut, står for foto, sminke og musikk. Hahaha, for et insane overfladisk navn, men verre navn finnes heldigvis. 

Min forrige blogg hadde ikke et enormt lesertall. Det var kanskje ikke presist nok, la oss si det sånn; Jeg hoppa i taket hver gang statistikken viste at  én person hadde vært inne. 'Nough said.

Ja, og denne bloggen kommer til å handle om mine interesser, i allefall noen av dem. Jeg er ikke så ekstremt loner. Men ja, for det meste bilder som jeg tar, musikk, og selv om det svir å si det, sminke. Fordi jeg liker det. Og også hunden min! Som forsåvidt er min eneste venn. Okei da, jeg er loner.

 

HAHA, etter denne forrykende introen til bloggen min, løper vel alle vekk i skrekk. Synd for dere, dere går glipp av noe svært!!! ...... Eller kanskje ikke. 

Og hvis noen lurer, så ser jeg sånn ut:


Og dette bildet viser min innstilling til den nye bloggen. Neida!    ..... joda.

 

SNAKKES!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarDesign by: Madelen Elwin
 photo 93787638-f1b4-4138-82c4-e467336ec83a_zps0f46492e.jpg Hei! Jeg er Synneva, 18 år og bor i Bergen. Blogger i hovedsak om sminkerelaterte ting og foto. Håper du finner den interessant! Design by: Madelen Elwin

- Få tak i mine sminkekoster HER! - hits