Pisspreik

Som dere ser har jeg fått en flunkende ny header. Den forrige headeren som innebar en solnedgang føler jeg ikke ga min(e) (ene) leser(e) noe som helst. Jeg synes det er viktig at de verdifulle menneskene som desverre for deres del havner på min blogg blir møtt med et vennlig ansikt, som ikke skremmer dem fra å tilfeldigvis havne her igjen. Noe jeg synes min nye header symboliserer helt perfekt.


Jeg kjeder meg forresten noe helt sinnsykt, og jeg burde egentlig sove.

Siden jeg allerede er innpå her og er midt i å skrive et nytt innlegg, kan jeg jo likegodt fortelle hva jeg har gjort i det siste. 


Jeg har tatt bilder for bandet  noen venner av meg spiller i, og her er nokre av dei:
Jeg aner ikke hvorfor, men av en eller annen grunn får jeg en Nirvana-feel av dette bilde. Altså ikke at jeg føler jeg blir født på ny, men som i bandet Nirvana. Altså, ikke at jeg er bandet Nirvana, men bildet minner meg om bandet Nirvana. Okei, den dro jeg for langt. 

Dette bandet heter Fidgety btw, og de finnes blant annet på det moderne sosiale mediet "Facebook". Jeg vet ikke om du har hørt om dette før, men det er en side der du kan legge til venner, for det meste folk du ikke kjenner, og skrive meningsløse innlegg på veggene til hverandre, blant annet om hvor mye du setter pris på denne fantastiske personen og hvor mye du elsker din elskede kjæreste som du har vært sammen med i en og en halv uke. "Facebook" har også en slags chat-applikasjon, der du kan kommunisere med venner. Jeg vet ikke helt om du vet hva chat er, men det betyr "snakke" eller "samtale" på engelsk. Hvis du ble fristet til å sjekke ut "Facebook" er nettsiden: www.facebook.com.


Det har jo også vært mye grilling på terassen i det siste, her er et fåtall av bildene som ble tatt da:


Dette var på en søndag husker jeg, men datoen klarer jeg ikke grave fram. Koselig og festlig var det iallefall.


SÅ VAR DET FØRSTE MAI DA DERE TJOHEI DEN DATOEN ER VI ALLE VELDIG GLADE I JA.

Denne offisielle fyllesykedagen ble feiret med:

Fine og gigantiske shortser.

 

Og dagsfylla på terassen...


... for Fillip også.


Jeg har også vært på en festlig hyttetur med koselige mennesker, og litt annet jeg ikke husker siden jeg er senil.

 


Jeg kan ikke huske å ha hatt et så meningsløst blogginnlegg før. Cheers.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarDesign by: Madelen Elwin
 photo 93787638-f1b4-4138-82c4-e467336ec83a_zps0f46492e.jpg Hei! Jeg er Synneva, 18 år og bor i Bergen. Blogger i hovedsak om sminkerelaterte ting og foto. Håper du finner den interessant! Design by: Madelen Elwin

- Få tak i mine sminkekoster HER! - hits