Sinnaprat

Idag skal jeg rage noe helt sinnsykt om noe som gjør meg grenseløst sint, rasende, og som gjør at jeg får lyst å rive fram nærmeste hagle og skyte ned vedkommende.

Når du går i Bergen sentrum, eller egentlig Bergen generelt, er det mange forskjellige mennesker du ser, noen mer irriterende enn andre. Jeg er en ekstremt irritabel person, jeg blir irritert av ekstremt mye. Ikke det at jeg klikker helt zzzykt av hver minste ting; men at det er ekstremt mye jeg observerer og tenker drapstanker om. Nå høres jeg ut som tidenes lunitic, kanskje jeg er det, ikke vet jeg. Jeg er sikkert det.

MEEN, tilbake til poenget. Det verste jeg ser, er SHTØGGE, SMÅ, UOPPDRAGNE BARN som løper etter duer. Dere tenker kanskje jeg tar litt i her, men det gjør meg faktisk forbanna. Og de tankeløse foreldrene som står der med den jævla trillevognen, en sigg i kjeften og ser på. HVORFOR i satan skal den stygge lille ungen din løpe etter stakkarslige duer som rusler stille og fredelig rundt????? Er du stokk dum, ser du ikke at det ikke er så jæla fett å bli jagd rundt???? Og at den jævla ungen din løper rundt som en tyrannsk djevel og ler, mens den flere ganger er på vei til å tråkke duen ned i asfalten???? Jeg skjønner oppriktig ikke hvorfor disse ufordragelige, ekle ungene skal få tillært at det er helt greit å plage dyr på den måten. Hva i helvette får de ut av å løpe etter fugler?? Foreldrene kan vel heller trøkke en brødskalk inni den klamme lille hånden deres og be dem mate de stakkars, sultne, uskyldige duene istedenfor. 

Hin dagen satt jeg desverre i byn aleine, rimelig irritert fra før av, grunnet skoledritt og masse annet piss. Jeg sitter på Torgallmenningen, hovedstedet for hvor jeg bevitner disse marerittene, ser meg rundt og hører på sint musikk. GJETT hva jeg ser. En TI år gammel jente, som spurter rundt etter duene som en jævla psykopat, sparker etter dem, hopper, og bare er ubeskrivelig forferdelig. Og ikke nok med det, hun er GINGER, har FLETTER, som hopper på skuldrene hennes mens hun løper rundt. Hun har rosa gummistøvler som lager en grusom lyd når beina treffer bakken, et grønt skjørt og en stripete, grisestygg strømpebukse. Trodde jeg skulle krepere av irritasjon. På tidspunktet jeg bevitnet dette satt jeg ca ti meter fra åstedet. Jeg flytter meg derfor bort til det forferdelige vesenet, og stirrer på henne med det mest morderiske blikket jeg kunne grave frem. Hun ser det rimelig fort, men bryr seg ikke. Jeg kremter derfor høyt og prøver å få frem et enda mer dramatisk og skremmende blikk. Det dumme brødhodet av en ginger tar endelig hintet og stikker av. Og når dette stygge barnet er forsvunnet, ser jeg at den ene av duene hun hadde jagd, haltet og hadde et betent øye. Jeg holdt seriøst på å begynne å grine av forferdelse og sinne. 


!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Ser det ut som en jævla hakkeskive???? Det er duene som har nebb, de burde heller få tillatelse til å hakke hull i hodet på alle de onde og uoppdragne barna i verden. 

 

PS: Det skal sies at jeg er over gjennomsnittet glad i dyr, og liker dyr bedre enn mennesker. Det skal også sies jeg er psykisk ustabil. 

 

Kødda.

 

8 kommentarer

Messel den store

09.06.2012 kl.14:41

<3

FOSM - Foto, Sminke og Musikk

10.06.2012 kl.15:13

hæ? fy faen jeg vil ikke sende hjerte til deg........

Messel den store

19.06.2012 kl.01:37

unskylde meggje, du burde sette pris på den ene kommentaren du får!!!!!!!!!!!!!!!!!

K&K

22.06.2012 kl.02:00

jaman

Thea Amanda

24.07.2012 kl.22:44

Se saken fra to sider! Du kan ikke hate ett barn for dens handlinger, for barn er slik at de har ikke grenser. De lærer utifra hvilken grenser og regler deres foreldre kommer med. Så at du kaller unger stygge fordi at de løper etter duer (som i deres øyne er lek og morro) viser noe om hvor lite du vet om barn. Det er i såfall deres foreldre som må få gjennomgå. Barn vet ikke at det ikke er greit å behandle dyr på den måten. Så samt barna er under en hvis grense.. Tenk før du skriver, det lønner seg ! Det har i hvert fall jeg erfart. OG ikke svar med masse frekke eller stygge ord som du gjorde med hun over her, det gagner verken deg eller meg :)

Ha en strålende dag..

FOSM - Foto, Sminke og Musikk

24.07.2012 kl.22:57

Thea Amanda: Haha, jeg skjønner at du kan reagere på dette innlegget her, det var jeg forberedt på. Men du må skjønne at jeg skriver med en stor dose overdrivelse og en god del ironi. Så man kan ikke ta det jeg skriver alt for seriøst, men det er selvfølgelig ikke alle som forstår seg på. Men jeg blir oppriktig rasende når jeg ser dette her, og når foreldrene bare står og observerer helt uansvarlig. Men det er ikke helst barna jeg hater, det er heller foreldrene. Når foreldre ikke lærer ungene sine disse tingene, så er det ikke god nok oppdragelse.

Og når det gjelder hvordan jeg svarte personen over deg, så er det en god venn av meg, og vi tuller oss. Så ikke ta alt så altfor bokstavelig er du snill.

HA EN STRÅÅÅÅÅLENDE dag du også.

Thea Amanda

25.07.2012 kl.00:55

Beklager masse altså! At jeg missforstod, det var ikke meningen!

Er forsovit enig i det du sier om foreldre som ikke lærer ungene sine de tingene!

Igjen, beklager.. Ha en fin dag :)

FOSM - Foto, Sminke og Musikk

25.07.2012 kl.01:13

Thea Amanda: Haha, neida, man må jo regne med sånt når man skriver innlegg på den måten.

Skriv en ny kommentarDesign by: Madelen Elwin
 photo 93787638-f1b4-4138-82c4-e467336ec83a_zps0f46492e.jpg Hei! Jeg er Synneva, 18 år og bor i Bergen. Blogger i hovedsak om sminkerelaterte ting og foto. Håper du finner den interessant! Design by: Madelen Elwin

- Få tak i mine sminkekoster HER! - hits