O.C og hjemme alene

Hei mine ikke-eksisterende venner.

Jeg har nå vært hjemme alene i over en uke og jeg begynner å bli ensom. Neida, joda. Jeg har lurt folk hit ved å holde fester, sånn at jeg kan kjøpe meg venner med et sted de kan drikke seg drita og dø. Jeg har blitt 18 btw, og det er ekstremt festlig. 


Meg og min eksisterende venn, Kristel.

Dagen i dag har jeg brukt på å sove, gå på tur med hunden, ta bilder og sovet igjen. Det er det dagene alene hjemme for det meste består av. 


Jeg har også sett verdens beste dokumentar om verdens beste folk for sikkert tusende gang. Kan den faen utenat. 

Jeg har tatt bilder av min katt sine føtter:

Og beglodd min søte lille beibi-jack:

 

MEN NÅÅÅ har jeg startet på sommerens tradisjon, nemlig å se alle sesongene av O.C i løpet av ferien. Er foreløpig på episode 1, så jeg har en lang vei igjen. 

 

Men nå skal jeg være enda mer nerd og fortsette på inspo-boken min. Tror jeg snart legger ut noe bilder av den, husker jeg lovde det på min forrige blogg for sikkert tre år siden. OG jeg skal også lage et innlegg om Faliraki, som var en sinnsyk tur. THE BEST.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarDesign by: Madelen Elwin
 photo 93787638-f1b4-4138-82c4-e467336ec83a_zps0f46492e.jpg Hei! Jeg er Synneva, 18 år og bor i Bergen. Blogger i hovedsak om sminkerelaterte ting og foto. Håper du finner den interessant! Design by: Madelen Elwin

- Få tak i mine sminkekoster HER! - hits