OM MEG SELV

Jeg er en jente på 18 år og jeg bor i Bergen. Heter Synneva btw. Begynner straks på tredje året på Tanks vgs, UTEN MATTE. Gleder meg som en kid til å flytte utenlands, der jeg vil studere til å bli dyrepleier.


Her sitter jeg med selvutløser på rommet mitt for å finne et nytt profilbilde på Facebook. Selv om jeg virker som en sur kjerring mesteparten av tiden her på bloggen, er dette hvordan jeg for det meste ser ut. Jeg prøver bare å virke kul.

Jeg bryr meg ekstremt mye om dyr, og liker egentlig dyr bedre enn mennesker. Men ettersom jeg er EKSTREEEEMT glad i dyr, er jeg VEEEELDIG glad i mennesker også. Iallefall noen.

Her poser jeg med katten min og prøver å virke dyrevennlig.
 

Andre ting jeg liker å gjøre er å høre på musikk, ta bilder, lage nerdete og fete ting, henge med friends, møte nye fete mennesker og dyr, og henge med hunden min, Fillip, som er tidenes kuleste men samtidig teiteste hund. Jeg er også glad i tv-serier, både som sendes her i landet og utenfor landet. Mine favoritter er Skins, Misfits, True Blood, og O.C. Sminke er også noe jeg interesserer meg for, spesielt øyesminke. Bloggnavnet mitt er jo "fosm", som står for foto, sminke og musikk, så sminkerelaterte ting er nok noe jeg kommer til å poste her på bloggjen. 

Musikk er en stor del av hverdagen min. Jeg hører på mye forskjellig, men det går mest i hard-rock/metall, og mitt absolutte favorittband er Avenged Sevenfold. De er ubeskrivelige, og ligger ikke bare under én sjanger. Nå skal jeg ikke begynne med sånt emosjonelt piss, men de har faktisk forandret meg, og fått meg gjennom vanskelige tider. Okei, jeg har egentlig ikke hatt så veldig mange vanskelige tider, jeg prøver bare å virke kul igjen. MEN, de er rett og slett fantastiske, og jeg elsker hver eneste sang de har laget. Tror det kan bli en del Avenged på bloggen her, for de er faktisk en ganske stor del av hverdagen min. Selv om de ikke aner at jeg eksisterer. Men det går fint. 
Jeg synger ekstremt mye, og det er noe jeg liker veldig godt. Jeg høres ut som en mann når jeg synger.  Jeg har mange gode venner som jeg er veeeeldig glad i. De er snille, morsomme, dumme og teite.

Jeg er veldig ironisk av meg, så ta mesteparten av det jeg skriver med en klype salt. Men ikke med en for stor klype salt, for som oftest er det en grunnleggende mening i det jeg bruker ironi som virkemiddel i. 

Min far er fra Jæren så jeg er halvt jærsk, det er faen ikke du!!! Joda. Eller du er vel strengt tatt ikke det. 


Jeg hilser deg herved ut av dette innlegget og vil med dette understreke at jeg er pen og veldig (lite) kul.

6 kommentarer

Sofie nyheim

26.07.2012 kl.13:25

niice:-D

Mariabelle

20.09.2012 kl.23:44

fin du :))

Cecilie

11.02.2013 kl.20:21

Hei :) Jeg elsker sminkelookene dine! :D Hvilken e-post kan man kontakte deg på? :)

FOSM - Foto, Sminke og Musikk

11.02.2013 kl.21:06

Cecilie: soniva_94@hotmail.com :)

Cecilie

11.02.2013 kl.21:15

Tusen takk :)

Cathrine@purpletwist

21.02.2013 kl.22:35

Hei! Jeg rett og slett elsker alle sminkelook'ene du legger ut, skulle ønske øyenskyggen min ble seendes ut som din..! Men, jeg synes det er utrolig trist at du bruker et gratisdesign - så jeg lurte på om jeg skulle komme med et lite tilbud? Tar vanligvis 250,- for et bloggdesign (prisene vil gå opp i mars, da det bare er et introduksjonstilbud da jeg startet opp en helt ny designblogg, drev tidligere med dette fra min personlige blogg) - vel, tilbudet er at du kan få et design til 150,- ? så om du er interessert i noe som vil fremme bloggen din litt mer, så bare si ifra! :-)

Skriv en ny kommentarDesign by: Madelen Elwin
 photo 93787638-f1b4-4138-82c4-e467336ec83a_zps0f46492e.jpg Hei! Jeg er Synneva, 18 år og bor i Bergen. Blogger i hovedsak om sminkerelaterte ting og foto. Håper du finner den interessant! Design by: Madelen Elwin

- Få tak i mine sminkekoster HER! - hits