Faliraki 2012

I år reiste altså jeg og tre venninner til Rhodos, Faliraki. Det var en helt fantastisk tur, og vi skal definitivt tilbake neste år. Helt perfekt sted, basseng på hotellet, strand like ved, turer til øyer rundt, og flere koselige og fine butikker. Eller det kan jeg vel egentlig ikke bekrefte, var knapt i noen butikker. Men anbefaler ikke akkurat Faliraki hvis du er ute etter en shoppingferie, det må bli et reisemål for de som er ute etter et perfekt festested eller en sydenferie. Da er det perfekt! 

Vi bestilte vår tur i slutten av januar, for 2 uker, og vi bodde på Malibu Studios Hotel. Et 2-stjerners hotell, vi var veldig fornøyd med selve hotellet, men servicen og vaskingen på rommene er ikke like bra. Men rommene er perfekt for folk som ikke skal være veldig mye på hotellet og ikke forventer høy standard. Det er ikke fancye, men de funket fett for oss iallefall. 


Her er vi overlykkelige etter å ha smuglet billig smirnoff med oss inn på flyet så vi slapp å kjøpe dyrt i flykioskgreien. Ser heller ut som Ingvild er flau over min entusiasme, men vi ser bort ifra det og sier at begge er like overlykkelig. Eller ikke. 


Tiltrekkende.


Her er vi (jeg) pen på Tropical Bar. Et sted jeg vil anbefale som et "etter-vors", etter du har vorset på hotellet. Hvis du gjør det. 


I FARTA


Jeg har et fuglereir på hodet. HVEM PUTTET DET DER???


Her er Ingvild forelsket i vår alt for gode venn, Konje. Han digget oss.


Men han digget tydeligvis ikke at Ingvild var forelsket i han, for her rømmer han. KONJE PÅ RØMMEN


Meg og min venn Turd.


Vi er veldig pene, og den som sier imot er en jævla idiot!!!!


Vi terroriserte resepsjonisten hver natt og krevde at han skulle lage nattmat til oss.


Heile gjengen.


Her fikk vi en ny venn som ville ha oss med på karaoke.


Vi var ikke vond å be. Alle sammen bortsett fra Turid hoppet opp og inn i harry-verden. Jeg blir forresten alltid en demon når jeg synger karaoke.


Dette var faktisk litt søtt. Jeg er egentlig mye brunere enn på bildet, jeg lover. (Nei.)


På veien hjem stoppet vi opp for å kjøpe nattmat, og da kom det en vennlig sjel som insisterte på å ta et bilde av oss.


Denne sjelen påsto at han het Jack Daniel. Da påsto vi at vi het Jeger, meister, absolut og vodka. Jack Daniel lignet forøvrig litt på en narkoman.


Vi ble også venn med en italienergjeng, og han her med navn Leo, var ekstremt teit og forsto ikke engelsk. Retard.


De andre var litt mindre teit og forsto det meste av engelsk.


Jeg er pen med halvrettet hår.


DETTE bildet, folkens. Dette bildet er det en historie bak. Vi var i Rhodos by denne kvelden, og var på vei til en resturant vi hadde blitt kjent med noen på ifjor. Vi gikk fredelig på veien, og plutselig kjenner jeg at en begynner å dra hardt i vesken min. Min ekstremt gode refleksevne gjør at jeg begynner å dra hardt tilbake. Jeg står i sikkert fem sekunder å har en kamp mot en vesketyv, før han løper livredd vekk. JEG VANT MOT EN TRAGISK OG JALLA VESKETYV SOM FAILET SÅ SINNSYKT I SITT YRKE. Jeg har mestringsfølelse enda, jeg. 

 

Nå skal jeg ikke spamme dere med flere bilder, nå skal jeg la dere være i fred. Men alt i alt så er både Rhodos by og Faliraki supre reisemål hvis dere er ute etter det samme som vi var ute etter. Det kryr i tillegg av briter der, det er flere briter enn det er grekere liksom. Så hvis du er sånn som oss, og elsker briter og deres fantastiske aksenter, så anbefaler jeg Faliraki på det varmeste. Anbefaler det egentlig uansett.

4 kommentarer

imitaa

25.07.2012 kl.03:15

Så gøyy ut! :D

FOSM - Foto, Sminke og Musikk

25.07.2012 kl.04:09

Det var kjeempegøy!!
Fin blogg :)

FOSM - Foto, Sminke og Musikk

25.07.2012 kl.18:57

Tuzzn takke!

Skriv en ny kommentarDesign by: Madelen Elwin
 photo 93787638-f1b4-4138-82c4-e467336ec83a_zps0f46492e.jpg Hei! Jeg er Synneva, 18 år og bor i Bergen. Blogger i hovedsak om sminkerelaterte ting og foto. Håper du finner den interessant! Design by: Madelen Elwin

- Få tak i mine sminkekoster HER! - hits