Magic Mike

Nå sitter jeg her, hangover som faen, og sminker meg til å stikke til byn og på kino. Jeg må på MAC, satser virkelig på at de har fått varelevering nå altså. Hvis ikke blir jeg sinna.


Da blir jeg sinna oppned.

Jeg var ute PÅ BYN igår (er enda forskrekket over hvor gammel jeg har blitt), med disse to folka, og Ingrid som vi møtte i byn.

Vi hadde et koselig vors hos meg, der alle var snille med hverandre:Vi var på fotballpuben først, så bevegde vi oss videre for det var helt tomt. Da gikk vi til et sted på bryggen som jeg ikke vet navnet på, husker bare at det var mange middelaldrende menn der.


Der fikk vi noen venner som var like gamle som oss, så det var hyggelig. 


Her er vi pene og klare til å dra hjem. Personen til høyre er ikke Ingvild, hun har ikke kommet så langt i kjønnsskifte enda.

Den snille moren til Ingvild hentet oss, og kjørte oss hjem. I bilen fikk jeg og Kristel tatt noen vakre blinkskudd av oss selv.

 

Men nå må jeg fortsette å sminke meg så jeg kan komme meg til bydna. VI ZNAKKEZ

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarDesign by: Madelen Elwin
 photo 93787638-f1b4-4138-82c4-e467336ec83a_zps0f46492e.jpg Hei! Jeg er Synneva, 18 år og bor i Bergen. Blogger i hovedsak om sminkerelaterte ting og foto. Håper du finner den interessant! Design by: Madelen Elwin

- Få tak i mine sminkekoster HER! - hits