Never Shout Never

Idag skal jeg skrive om en av mine største inspirasjonskilder. Dette fantastiske hippie-mennesket heter Christofer Ingle, og er en 21 år gammel gutt fra Joplin i Missouri. 

Jeg har fulgt dette talentfulle mennesket siden 2008. Fra 2008 til 2010 var jeg helt obsessed, skadelig obsessed. Jeg høres helt gal ut, men jeg er jo egentlig det. Nå er jeg litt mer nøytral, ikke en crazy stalker som følger hvert steg han tar i denne verden. Men poenget var ikke meg og min galskap, men denne mannens talent. 

Christofer Ingle, eller Christofer Drew, som er hans "stage-navn", er faktisk et utrolig vesen. Hans evne til å skrive tekster, spille utallige forskjellige instrumenter, og hans personlighet, er helt fantastisk. 


Omg. 

Jeg har ikke plass til å brette ut alle mine tanker om dette mennesket, men en tusendel får jeg lage meg plass til. Jeg anbefaler alle sterkt, ikke bare å sjekke ut musikken hans, men å sjekke ut personligheten hans. Det høres nokså merkelig ut, men altså, han har faktisk en helt eksepsjonell personlighet. Jeg kjenner jo ikke fyren personlig i det hele tatt, men han viser hele seg selv til tilhengerne sine. Negative og positive sider, tanker, poesi, familieliv. Absolutt alt. Han skjuler ikke om han er irritert på en intervjuer, han er "true" absolutt hele tiden. 

Han er også ekstremt glad i dyr, og er veganer. Jeg undrer over hvor mange mennesker i denne verden Christofer har inspirert til å bli vegetarianere. Det kan ikke være få. Det var han som inspirerte meg til å bli vegetarianer faktisk. 

I tillegg til dette, så er omtrent hele kroppen hans dekket av tatoveringer. Need I say more.

MEN JA. Sjangeren til Christofer Drew har forandret seg over tid. I begynnelsen, når han bare var på Myspace og la ut sanger der, var mer data-musikk, hvis noen skjønner det. Er litt vanskelig å forklare, det var liksom en sjanger litt for seg selv. Men grunnen til det var vel mest at han spilte inn alt på hjemmestudio. Trommer, alt sammen. Musikken hans har utviklet seg noe helt sinnsykt.
Musikken hans nå er det mer i reting mot Bob Dylan, Queen and so on. Noen fans hater hans fordi han har forandret seg, men altså... Alle mennesker forandrer seg. Man kan ikke forvente seg at en 16-åring ikke skal forandre seg når han blir eldre. Jeg, personlig, har ingen problem med hvordan Christofer forandrer seg. Man har liksom litt av det barnslige, nybegynner-greiene, så har man litt av det ekte indie-greiene. Han er liksom ikke bare under én sjanger, han lager den type musikken han føler for.

I begynnelsen, var det bare han som var bandet "NeverShoutNever". Nå består bandet av tre personer.

Mye av hans musikk fra 2007-2009 var bare "happy", og man kunne bare sette det på og humøret ditt tok automatisk en sving til lysere og gladere tanker. Nå er det litt mer variert, men jeg blir egentlig alltid i bedre humør når jeg setter på noe han her og bandet hans har komponert.Jeg vil ikke proppe dette innlegget med for mye tekst, men det er bare så masse jeg vil skrive. Jeg høres ut som en jævla klisjé. 


Dette er noen sanger fra hans eldre tider i denne musikkverdenen:


Did it Hurt


Losing it


Hummingbird


Here Goes Nothin'
 

Dere kommer sikkert ikke til å spille av alle sangene jeg legger ut her, så hvis dere er interessert i å høre mer på dette fantastiske vesenet, kan dere bare finne frem selv på Youtube. Men en av mine absolutte yndlingssanger er denne her, som heter "What is Love". Den er helt amazing.


Se gjerne videoen, så du kan konvertere du også.

Han har forandret seg helt sykt i utseendeveien også:
 
Nå har han tatoveringer under begge øynene og en ørn på halsen også. 

Den mest inspirerende sangen han har er kanskje "On the Brightside". Den bør dere sjekke ut. Og "Harmony", og også "Coffee and Cigarettes". SJEKK UT HELE FYREN GODDAMNIT.

Én kommentar

juliamyklebust

03.09.2012 kl.18:50

Bra skrevet, fin han var! :D

Blir glad for kommentar tilbake!

Skriv en ny kommentarDesign by: Madelen Elwin
 photo 93787638-f1b4-4138-82c4-e467336ec83a_zps0f46492e.jpg Hei! Jeg er Synneva, 18 år og bor i Bergen. Blogger i hovedsak om sminkerelaterte ting og foto. Håper du finner den interessant! Design by: Madelen Elwin

- Få tak i mine sminkekoster HER! - hits