Bring Me The Horizon

Idag skal jeg skrive om et græla kult band. Nemlig disse menneskene her:

Bring Me The Horizon er et metalcore-band, eller som noen kanskje vil kalle det; skrikemusikk. Det er ikke growling jeg mener nå, men syngende skriking på en måte. Hvis noen i det hele tatt forstår hva jeg prøver å formidle.
I tillegg til å være musikalsk talentfulle, er de attpåtil britiske. BRITISKE folkens. Er det bare jeg som er ekstremt fan av britiske folk, ikke bare menn, men folk generelt? Tviler jeg sterkt på altså.
Bandet består av fem personer; Oliver Sykes, Lee Malia, Matt Kean, Jona Weinhofen og Matt Nicholls.

Jeg har aldri hørt mye på metalcore sånn egentlig, og det er ikke akkurat yndlingssjangeren min. Bortsett fra den tidlige Avenged Sevenfold-sounden og EatMeWhileI'mHot, er det egentlig bare Bring Me The Horizon jeg hører på innenfor denne sjangeren.Vokalisten i bandet heter Oliver Sykes, som er mannemennesket over og under her. Han er ikke akkurat stygg da. Til å være såkalt "skrikemusikk", synes jeg det er veldig behagelig å høre på. Spesielt hvis du er sint. Jeg er alltid sint, jeg har nemlig aggresjonsproblemer. Neida jeg har ikke det. Kanskje litt. Nei men serr jeg har ikke det, jeg er alltid glad :):):):):)
 


"It Never Ends" heter denne her, og den er ekstremt fet.


Denne heter "Blessed With a Curse", og er egentlig en sang jeg tror de fleste kunne likt. Søsteren min liker denne sangen liksom, og hun hater vanligvis sånn musikk. Den er bare så fin, og utrolig nok avslappende.


- Liker du Bring Me The Horizon?

4 kommentarer

Vanja Cecilie

12.09.2012 kl.10:41

bring me the horizon e elsk <3

og æ og oliver sykes ska gift oss en dag, selv om han ikke vet det enda :D

FOSM - Foto, Sminke og Musikk

12.09.2012 kl.19:20

Vanja Cecilie: Da får han isåfall to koner!! Neida, jeg skal gifte meg med Synyster Gates jeg, men han vet det heller ikke enda :)))

Vanja Cecilie

13.09.2012 kl.16:49

haha, da kan vi værtfall med handa på hjertet si at vi har verdens fineste mannfolk i hele verden! :D

FOSM - Foto, Sminke og Musikk

13.09.2012 kl.17:11

Vanja Cecilie: Ja, det vil jeg virkelig si :3

Skriv en ny kommentarDesign by: Madelen Elwin
 photo 93787638-f1b4-4138-82c4-e467336ec83a_zps0f46492e.jpg Hei! Jeg er Synneva, 18 år og bor i Bergen. Blogger i hovedsak om sminkerelaterte ting og foto. Håper du finner den interessant! Design by: Madelen Elwin

- Få tak i mine sminkekoster HER! - hits