UINTERESSANT

Halla.

Jeg hater å blogge om uinteressante ting, som for eksempel hvilke fag jeg hadde på skolen, hvor jeg gikk på tur med hunden eller hva jeg hadde til middag. Derfor er det ekstremt få av de innleggende. Mitt liv er generelt uinteressant, derfor blir det ikke 56 innlegg hver dag, der jeg forteller muntert hvilken sang jeg hørte på på bussen eller når jeg sluttet på skolen. Jeg finner den type innlegg gørrkjedelig, og av den grunn blogger jeg ikke på den måten selv. 
Ikke det at bilder av gress, øredobbene mine, trær, blomster og bilder av trynet mitt er så jæla interessant da. OMG BLOGGEN MIN ER UINTERESSANT.  

Men i det siste har jeg faktisk gjort noen gøye ting. Jeg har blant annet vært på Emergenza her i Bergen, noe som var veldig kjekt, selv om jeg lignet på Michael Jackson hele kvelden:

Herremoses.


Jeg hadde tidenes feteste lonervors med meg selv, Guns N' Roses og Arctic Monkeys.


Og litt vin da.


Følte meg ekstremt malplassert på bussen aleine, og prøvde å acte så casual så mulig. Åherre, jeg må slutte å blande engelsk og norsk. Nei det er kult.


Vi møtte søte mennesker og hadde det morro.


Enda et Michael Jackson-eksempel.

Emergenza var iallefall bra, og de flinkeste bandene gikk videre, etter min mening iallefall.
Og ølen var også utrolig billig!!!
 

I øyeblikket henger jeg aleine med min ensomhet, og seff et par ånder i stuen da. Mamma og pappa er vekke for helgen, Fillip også.

Han kjørte avgårde på fredag. Her tar vi farvel. Iallefall fra min side. 

Jeg er redd. Neida, ånder er snille. Skal snart ta turen bort til en koselig sammenkomst hos Kristel (der det forhåpentligvis ikke er ånder), det blir særdeles hyggelig. 

Ha ein fin kveld! 

6 kommentarer

Suzanne

22.09.2012 kl.21:04

Du er sykt pen. :D
så pen du er!

FOSM - Foto, Sminke og Musikk

22.09.2012 kl.21:19

Suzanne: Åe, tusen takk!

FOSM - Foto, Sminke og Musikk

22.09.2012 kl.21:30

Eira: Så snille dere er :):)

ingrid

22.09.2012 kl.21:48

fine bilder! :) Ha ein flott kveld (:
fine bilder:)

Skriv en ny kommentarDesign by: Madelen Elwin
 photo 93787638-f1b4-4138-82c4-e467336ec83a_zps0f46492e.jpg Hei! Jeg er Synneva, 18 år og bor i Bergen. Blogger i hovedsak om sminkerelaterte ting og foto. Håper du finner den interessant! Design by: Madelen Elwin

- Få tak i mine sminkekoster HER! - hits