DIGG

Jeg er ute av bloggevanen min, noe jeg ikke synes er ekstremt festlig. Skal prøve å komme inn i den igjen, for DET hadde jeg synes var ekstremt festlig. Jeg er trøtt.


Padde-flue med piercing.

Jeg halvsover, men skal prøve å skrive om noe interessant. Det er et band her i verden, et band som heter Walk Off The Earth. Disse fem individene lager mye forskjellig musikk, musikk som gir meg fryd i hodet. De covrer en del kjente sanger også, og mange har muligens sett coveren deres av "Somebody That I Used To Know", der hele gjengen sitter og spiller på én og samme gitar. Den videoen er jævlig fet, og det var gjennom denne videoen at jeg begynte å sjekke dem mer ut. Det, og at han med langt hår er grisedigg. 

I øyeblikket hører jeg på denne sangen på repeat:

 

SEEE PÅ HAAAAN, HERREJESU.

Det jeg også synes er imponerende med disse menneskene her, er at de alltid har facinerende videoer til sangene sine. De kaster gitarer og ukuleler rundt omkring, hopper fra sted til sted og sitter i hus lagd av pappbokser. Og stemmene deres til sammen utgjør en fantastisk harmoni <333<333<123

Jeg skal prøve å komme inn i (den nokså skrale) bloggrutinen min igjen. Var opptatt et par uker, men nå er jeg fri som fuglaaaaa. Nesten iallefall, jeg har fortsatt en forbanna skole jeg må dra til hver dag...... Neida. 

JO. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarDesign by: Madelen Elwin
 photo 93787638-f1b4-4138-82c4-e467336ec83a_zps0f46492e.jpg Hei! Jeg er Synneva, 18 år og bor i Bergen. Blogger i hovedsak om sminkerelaterte ting og foto. Håper du finner den interessant! Design by: Madelen Elwin

- Få tak i mine sminkekoster HER! - hits