Irriterende faen

Når jeg går ut på tur med mitt ene dyr, som er en hund, tenker jeg at det kan være kjekt for dette dyret å gå langs veier, der det før han har gått andre dyr som har enten har tisset, bæsjet eller omkommet. Min hund klarer (så vidt) å skjønne at biler er farlige, og at veiene som er rundt oss kryr av disse.
Dette skjønner dessverre ikke mitt andre dyr, som er en katt. Han tenker ikke over dette faktum, han er nemlig bare redd mennesker, gress, trær, tyggis og andre dyr. Derfor kan det bli RIMELIG irriterende når han ABSOLUTT skal dilte etter meg og hunden når vi skal på tur. Han kommer sprintende etter oss, og når vi kommer ned til veikrysset, der vi egentlig har tenkt oss videre, stopper han opp og setter seg ned. Da kan ikke jeg, med mitt dyrevennlige hjerte av gull, gå noe som helst sted i frykt for at denne stokk dumme katten skal løpe rett foran nærmeste bil og ta selvmord. Derfor må jeg følge katten opp igjen, bære han inn i huset vi lever i, mens det andre dyret, hunden, drar meg i andre retning, i frykt av at han ikke skal få gå og lukte på disse stedene andre dyr har tisset, bæsjet og omkommet. Dette er veldig frustrerende for meg. Det var egentlig bare det jeg ville formidle. Og det brukte jeg altså 10 linjer på å fortelle. Jeg er begavet, det vil jeg virkelig si. 

Her har dere to illustrasjonsbilder:


Her hadde vi tenkt å gå tur i skogen, noe vi forøvrig heller ikke kan, fordi denne katten har null retningssans, går seg vill og kommer seg aldri hjem igjen. 

Herremoses, for en hard verden vi lever i idag. 

2 kommentarer

Maria Zafar

20.11.2012 kl.21:57

Hahahha :D

Beentherdonethat

21.11.2012 kl.00:15

Haha.. dødsbra skrevet :)

Skriv en ny kommentarDesign by: Madelen Elwin
 photo 93787638-f1b4-4138-82c4-e467336ec83a_zps0f46492e.jpg Hei! Jeg er Synneva, 18 år og bor i Bergen. Blogger i hovedsak om sminkerelaterte ting og foto. Håper du finner den interessant! Design by: Madelen Elwin

- Få tak i mine sminkekoster HER! - hits