iPad!!!! Omg

Jeg er sykt tilbakestående når det kommer til iPad og nymotens teknologi, men nå sitter jeg altså på en frisørsalong og får prøve ut iPad for første gang. Det er dritkjedelig. Føler jeg holder en stein.

Jeg er på denne frisørsalongen fordi jeg skal klippe av meg nærmest halve håret. Jeg har kjøpt extensions for å ha en mulig redning hvis jeg ender opp med å se ut som en bolle med potteklipp. Gruer meg som faen. Jeg vil hjem. Omg, de spiller One Direction her inne. Musikk- og hårguden kom og redd meg. Kødda, jeg liker One Direction, Harry Styles er søt og ligner på en lemur. Omg, frisøren min er tjue minutter forsinket. Kødda, det går fint for jeg har iPad. Kødda, jeg hater iPad. Kødda. Ikke.

Jeg kjeder meg som satan, og skriver dette meningsløse pisset fordi jeg utsetter å lese i særemneboken min, nemlig Kompani Orheim. Jeg liker egentlig boken, men det at den er i samarbeid med en skoleoppgave får meg til å vegre meg fra å ta i den.

Jeg føler meg teit her jeg sitter og trykker på en iPad. Alle ser sikkert at jeg aldri har tatt i en før. Det var vel egentlig rimelig obvious når de observerte reaksjonen min når jeg fikk den i hendene. Jeg har fått vann og. Det er til og med kaldt. For en gavmild frisørsalong.

Jeg regner med null kommentarer på dette tragiske og klekke innlegget, men jeg liker bare å trykke på iPaden. Omg nå innrømmet jeg det. Jeg liker iPad. Kødda. Ikke. Jo.

Lurer på hvor mange ganger jeg har skrevet ordet "iPad" og "omg" dette innlegget. Den som finner det ut får en premie.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentarDesign by: Madelen Elwin
 photo 93787638-f1b4-4138-82c4-e467336ec83a_zps0f46492e.jpg Hei! Jeg er Synneva, 18 år og bor i Bergen. Blogger i hovedsak om sminkerelaterte ting og foto. Håper du finner den interessant! Design by: Madelen Elwin

- Få tak i mine sminkekoster HER! - hits