Reddet fra døden

Offameg, for en overskrift. Men det er jo faktisk sant, vi var himla nær døden igår. Det kunne gått riktig rævva. 
La meg begynne med å fortelle at meg og Ingvild er stokk dumme.

Vi var altså ute igår, en morro kveld på byn. Mamma, Pappa og Fillip var på hytten, så vi hadde huset for oss selv. Vi kom oss vellykket hjem med nattbussen klokken 3, og hadde allerede avtalt at med en gang vi kom inn døren, skulle vi lage hotdog. En god og fornuftig avgjørelse, ettersom begge var rimelig beruset og utslitt etter en lang kveld. Jeg satte på pølsene og sa at vi bare kunne chille i stuen frem til de var ferdig. Begge sovnet naturligvis. 

Det neste vi husker er at vi blir dradd ut av huset av brannmenn. Plassen utenfor huset var fullt av politi, ambulanse og brannbiler. Ingen av oss skjønte noen ting, og i begynnelsen trodde vi at vi ble arrestert. Vi ble plassert i bakrommet på en politibil og ble utspurt om alt mulig, i tillegg til å bli forklart hva som faktisk hadde skjedd. De jævla wienerpølsene hadde svidd seg, og hele huset var fullt av røyk. Vi skjønte enda ikke alvoret, vi satt seriøst og lo oss ihjel i den bilen, med oppgitte politifolk rundt oss. De prøvde så godt de kunne å forklare oss at dette faktisk kunne gått så langt at begge to kunne omkommet av røykforgiftning. Vi hadde sovet i en time eller noe inne rommet som var proppet av røyk. Da vi omsider forsto alvoret fikk jeg helt noia med tanke på at katten min var inni huset, men han var heldigvis blitt hentet ut. 
Vi ble kjørt til legevakten og skulle sjekkes om det gikk bra med oss, noe det heldigvis gjorde. Men ettersom brannvesenet hadde måttet bryte opp ytterdøren, hadde en låssmed vært der og skiftet hele systemet, noe vi ikke hadde nøkkel til. Heldigvis kom vi oss til Ingvild, og sov der. Da vi våknet opp der i morges, kan jeg si vi var rimelig forferdet. Vi hadde ikke skjønt alvoret i det hele tatt dagen før, men nå gjør vi jo det.
Jeg skjønte faktisk så lite at jeg dreiv og tok bilder inni ambulansen og på legevakten. Herregud, hvor dum går det an å bli. 


Kvelden begynte iallefall bra......... 


Hahahahaha, herremoses.


Jeg hadde til og med nerver til å ta bilder av meg selv..... Jeg gremmes.

Så nå sitter jeg altså her alene i den stuen som var tettlagt av røyk i natt, det er rimelig merkelig å tenke på. Meg og Ingvild vasket ned kjøkkenet tildligere idag og luftet som faen, men lukten sitter enda igjen. Man får iallefall en sinnsyk tankevekker når noe som dette skjer, og vi kommer nok aldri til å prøve å lage mat i fylla igjen. Det kunne jo faktisk gått jævlig ille. Hvis vår fantastiske nabo ikke tilfeldigvis skulle ta et fly midt på natten, og så røyken inn gjennom vinduet, kunne vi faktisk vært dævv nå. En sinnsykt skremmende tanke. 

7 kommentarer

Mita

12.01.2013 kl.21:49

Sv: Tusen takk for kommentaren. :-) Og godt at det gikk bra med dere. :-)

kjerstielise

12.01.2013 kl.21:50

Shit! Godt det gikk bra! <3

Sv: fargen er YSL Rouge Volupte nr. 8 :) Elsker forresten sminken på innlegget under :)

Pernille

12.01.2013 kl.22:11

ÅH GUD! Stakkars dere! Gikk det bra med katten din?? :) :O

FOSM - Foto, Sminke og Musikk

12.01.2013 kl.22:20

CupcakeCreamer: Ja heldigvis! Det var det jeg var mest bekymret for :(

FOSM - Foto, Sminke og Musikk

12.01.2013 kl.22:21

kjerstielise: Tusen takk :)

stma1

12.01.2013 kl.23:15

Oij! Så bra det gikk bra da hvertfall :)

Miajosefine

13.01.2013 kl.11:02

hahaha morsom historie!

Skriv en ny kommentarDesign by: Madelen Elwin
 photo 93787638-f1b4-4138-82c4-e467336ec83a_zps0f46492e.jpg Hei! Jeg er Synneva, 18 år og bor i Bergen. Blogger i hovedsak om sminkerelaterte ting og foto. Håper du finner den interessant! Design by: Madelen Elwin

- Få tak i mine sminkekoster HER! - hits