Sminke: Øyenbryn 101

Av og til kjeder jeg meg. Eller jeg kan vel kanskje heller si; av og til har jeg det gøy. Det sier jo litt. Men poenget var egentlig at når jeg kjeder meg, tar jeg bilder av alle mulige ting, og spekulerer inni mitt eget hovud etter ting som potensielt kunne blitt et blogginnlegg. Dette innlegget er et resultat av dette fenomenet. 

AUGEBRYN!!!!!!!11111


Dette bruker jeg på mine augebryn (heter det augonbryn? jeg holder en knapp på det første). På dette biletet, (okei hva faen skjer med nynorsken) ser dere en øyenbrynsgelé fra Ardell, øyenbrynsbrynsbørste fra MAC og en blyant, også fra MAC. I tillegg til dette bruker jeg også en pinsett og en øyenbrynsskjærer, men det glemte jeg å ta bilde av.

 

På dager der jeg ikke bruker sminke (JA DET SKJER FAKTISK), sparer jeg den EKSTREMT dyre øyenbrynsblyanten fra MAC, og erstatter den med en fra H&M:
Her ser dere forskjellen på de to. Dere ser antageligvis at den fra MAC er mye mindre og tynnere, den fra H&M ser jo ut som et svært drog ved siden av. Grunnen til at jeg faktisk bruker de ekstra pengene på den fra MAC istedenfor den andre, er at jo tynnere selve fargen i blyanten er, jo mer naturlig blir resultatet. Den tynne gjør slik at fargen ender opp med å se ut som hår istedenfor farge, sånn at du faktisk ender opp med å fylle inn brynene dine, som er intensjonen, ikke å farge dem fullstendig. I tillegg til dette blir det lettere å kontrollere hvor du putter fargen, fordi blyanten er mindre, logisk nok. 

Så først børster jeg altså gjennom øyenbrynene mine med den spoolie-børsten, fyller inn med en av disse blyantene, for så å sette dem med øyenbrynsgeléen. Dette gjør at brynene dine ikke flyr til alle kanter.

- Hva gjør du med dine AUGEBRYN?

2 kommentarer

Stuuvi

01.02.2013 kl.22:06

de så bra ut :D jeg gjør omtrent samme, men har ikke så bra produkter :)

★FRESASI★

01.02.2013 kl.22:33

kult :-)

Skriv en ny kommentarDesign by: Madelen Elwin
 photo 93787638-f1b4-4138-82c4-e467336ec83a_zps0f46492e.jpg Hei! Jeg er Synneva, 18 år og bor i Bergen. Blogger i hovedsak om sminkerelaterte ting og foto. Håper du finner den interessant! Design by: Madelen Elwin

- Få tak i mine sminkekoster HER! - hits