SVAR - Sminke, Musikk og TV

Jeg fikk litt flere spørsmål enn jeg forventet, noe som var en gledelig overraskelse. Jeg skal innrømme at jeg tryglet noen av mine venner til å stille meg spørsmål, men heldigvis fikk jeg andre også. Haha. 

Jobber du med sminke?
- Niks, det er bare noe jeg driver med på fritiden.


Har du farget håret før?
Jaa, en del ganger. I fjortenårsalderen bleket jeg håret veldig lyst, men annet enn det har jeg bare gått opp til en litt mørkere farge.


Fantastisk sjarmerende meg, som ligger og prøver å ta en pent profilbilde til Nettby. Fine ikke-eksisterende øyenbryn.


Kan du ha en type sminkevideo?

- Eeeh, haha. Jeg vegrer meg ekstremt for å lage en video i det hele tatt, men vi kan jo se om jeg klarer å manne meg opp i fremtiden.


Favoritt-sminkeprodukt?
- Ehm, dette blir vanskelig. Øyenskygger er det jeg liker best å drive med. Men det jeg er mest avhengig av, må være concealer og øyenbrynsblyant.

Hvor mange piercinger har du?
- Jeg har en i underleppen, industrial i det ene øret, ring i det andre, en utvidning på 6 mm i  det ene øret, også har jeg tre normale øreflipp-piercinger fordelt på begge ørene.

Lyst på noen fler, i så fall hvor?
- Nå har jeg egentlig ikke lyst på noen flere nei. Kanskje i tragus, men jeg tror det hadde blitt himla irriterende når jeg hører på musikk.


Hvor shopper du mest?

- Det må bli H&M, Vero Moda og Cubus. Jeg kjøper egentlig klær hvor som helst, så lenge det er noe jeg synes er fint. Jeg er veldig begeistret for New Look, men det har vi jo ikke her i landet. Er absolutt ikke en merkefanatiker, og hadde mobbet meg selv resten av livet dersom jeg noen gang kjøpte en enkel t-skjorte for 800 kroner fordi det står Acne på den.
 

Et antrekk du drømmer om å ha nå?
- Haha, nei egentlig ikke.
 

Hvilken stil har du?
- Jeg vil ikke si jeg har en spesiell stil. 


Hvilken sminke liker du?
- Jeg elsker alt som heter sminke!!!!11Hvilken musikksjanger hører du mest på?
- Jeg er veldig begeistret for metall og rock, men jeg er veldig glad i forskjellige former for indie også.

Hva er yndlingsbandet ditt?
- Det må være Avenged Sevenfold. I tillegg til Arctic Monkeys. Men Avenged vil nok for alltid være min favoritt.

 


Pluss vakre Jimmy selvfølgelig.

Hvor lenge hører du på musikk hver dag?
- Jeg har aldri talt timer, men jeg hører på musikk mesteparten av dagen. Jeg fungerer bedre da. 
 

Hvilke TV-program liker du best?
- Her kommer en lang liste: Skins, Misfits, Desperate Housewifes, American Horror Story, My Mad Fat Diary, Nip/Tuck, O.C., Pretty Little Liars, Gossip Girl, True Blood og The Vampire Diaries. Men hvis jeg skal velge bare én av disse, må det nok bli Skins. Det er bare helt fantastisk. Hvem er din yndlingsskuespiller?
- Jeg er glad i mange forskjellige. Jeg er veldig glad i britiske skuespillere, fordi jeg kunne hørt på dem snakke i evigheter. Mannlig skuespiller må bli Jack O'Connel, og kvinnelig kan jeg si er Kaya Scodelario. Eller det er vel heller karakteren Effy, som spilles av Kaya Scodelario, jeg er så veldig fan av. Men hun er dyktig da. Johnny Depp er jo også fantastisk flink.
 Yndlingskjendis?
- Det blir vel noe av det samme som over, men her kan jeg si Synyster Gates tror jeg. Han er fantastisk på alle måter.


Favorittfilm?
- Det er vanskelig. Jeg ser egentlig mest på serier, ettersom det tar lengre tid før de er slutt. Men jeg liker godt "Harry Brown", "Bridget Jones", "Angus, Thongs and Perfect Snogging"(jeg aner ikke hvorfor jeg er så begeistret for denne), "Orphan", "Shutter Island", "Mannen som Elsket Yngve" og "Løvenes Konge". Et lite utvalg.


Favorittbok?
- Har ikke lest nok til å uttale meg om dette tror jeg. Jeg likte ganske godt Twilightbøkene..... Hahaha, jeg skjems over å si det. Akkurat nå leser jeg "Kvinner om natten", og foreløpig liker jeg den godt, selv om den er jævlig ekkel.
 

Liker du noen dokumentarer?
- Ja, jeg liker ganske godt dokumentarer, men jeg husker aldri navnet på dem. Men Avenged Sevenfold "All Excess" kan vel nevnes som en dokumentar jeg digger.

 

7 kommentarer

Julieeee

12.02.2013 kl.18:30

Bra svart!

Cecilia Catharina

12.02.2013 kl.18:32

Så mange gode svar :)

ANNELI

12.02.2013 kl.18:34

Bra svar :)

Miajosefine

12.02.2013 kl.18:36

Gode svar!

Sandracb

12.02.2013 kl.18:47

Bra svart :)

Katrine - My fashion diary

12.02.2013 kl.19:01

Godt svart! :-)

Messel :3

12.02.2013 kl.19:06

yo fozm, its yo birthday, we gon party like its yo birthday

Skriv en ny kommentarDesign by: Madelen Elwin
 photo 93787638-f1b4-4138-82c4-e467336ec83a_zps0f46492e.jpg Hei! Jeg er Synneva, 18 år og bor i Bergen. Blogger i hovedsak om sminkerelaterte ting og foto. Håper du finner den interessant! Design by: Madelen Elwin

- Få tak i mine sminkekoster HER! - hits