SVAR - Om meg

Hvor gammel er du?
- Jeg er 18 år gammel, blir 19 i juli.


 

Hva gjør du på fritida?
- Sover, gjør lekser, henger med hunden min ute og inne, drar ut, synger, tar bilder av alt mulig merkverdig, sminker meg på ett øye og tar bilde av det, og er sammen med mine fine venner. 

Hva slags ambisjoner har du for bloggen i fremtiden?
- Har egentlig ikke noen spesielle ambisjoner, men jeg håper nå på å vedlikeholde et visst antall lesere.


 

Hva er drømmedestinasjonen din?
- Akkurat nå er det England, spesielt London. Jeg elsker London.
  

Hvordan er drømmefyren?
- Kleint å svare på dette her. Jeg liker folk som er litt smart. Og han kan godt kunne spille gitar liksom. Og ha skjegg. Og en liten muskel i armen. Og tattoveringer.
 

 

Noe du har lyst til å drive mer med?
- Ting jeg generelt liker å gjøre.


 

Hva skal du i sommerferien?
- Jeg håper å kunne dra til Hultsfred-festivalen i Sverige, en tur til England med min fine venn og en annen tur med mine andre fine venner. Dette blir dyrt ser jeg.


 

Beste minne fra 2012?
- Det må være turen til Faliraki i Hellas med tha gang, og også Englandsturen med mamma og min søster.
 Flaueste du har gjort?
- Det er mye.. Jeg kan jo nevne at jeg spydde utover hele kiosken inni en båt vi kjørte på tur med i Faliraki. Det var vannvittig festlig. Jeg spydde både over bord, sofaer, mennesker og mat. En annen forferdelig flau opplevelse for meg var når jeg var ute for et par måneder siden, på et sted som heter Verftet her i Bergen. Jeg skulle løpe ut og møte noen, og mens jeg løp i full glede, presterte jeg å skli. Jeg fløy opp i luften og havnet på ryggen. Det var sikkert fem store bord proppet med mennesker, og alle så på meg. Jeg ble faktisk bare liggende der nede, med hendene foran fjeset, mens jeg gapskrattet. Det var også helt vannvittig flaut.Hvor mange tenner har du?
- Nå satt jeg faktisk og talte, og kom fram til 31. Eller så var det 33. Jeg gidd faen ikke telle på nytt.

 
 

Hva skal du bli?
- Jeg vil bli dyrepleier.

 
 

Elsker du skolen?
- Hvis det ikke fins sterkere og mer elskverdige ord som kan beskrive min forkjærlighet til skolen, så må jeg jo nesten bare si ja, jeg elsker skolen. Skjønte noen den?

 
 

Hvordan føles det å være bloggkjendis?
- Det er helt sykt fett. Kanskje jeg kan få møtt min ene leser en dag.

 
 

Liker du edderkopper?
- Jeg vil like edderkopper, og jeg skammer meg hver gang jeg skriker fordi jeg ser en. Hvorfor i helvete skal et gedigent menneske frykte et lite insekt på 1 gram? Det er seriøst latterlig.

 
 

Hva er din favorittmat?
- Jeg svarer Maxboller til ære for deg, Kristel.

 
 

Hva er din største drøm?
- Det må være å flytte til Bristol for to år og studere til å bli dyrepleier. Men jeg har samtidig ikke lyst, fordi da må jeg nok reise fra Fillip. Jeg vil ikke akkurat forlate min sønn heller liksom.

 
 

Liker du dyr? Hva er favorittdyret da?
- Jeg elsker dyr. Jeg liker dyr bedre enn mennesker. Favorittdyret mitt må være hund, hvis du tenker på dyret vi mennesker kan ha et nært forhold til på normal basis. Ellers så synes jeg store kattedyr er helt fantastiske, spesielt løver og tigre. Jeg er generelt begeistret for hvert et dyr som beveger seg på denne jorden. Haha.
 Tjener du noe på bloggen?
Tja, jeg vet ikke. Jeg opprettet nylig et "samarbeid" med Sigma Beauty, men vet ikke om jeg tjener så mye på det. Men dette kommer jeg tilbake til senere!


3 kommentarer

JeanetteNLH

17.03.2013 kl.20:21

Bra svart :)

-forresten har jeg lagt ut en nytt innlegg på bloggen, jeg vil gjerne få din mening om hva du synes om det og bildene, sjekk ut bloggen!

Eline Olsen

17.03.2013 kl.20:40

Utrolig bra svart! (:

Helene

17.03.2013 kl.22:33

Så fin blogg du har eg hadde blitt kjempe glad om du kunne komme med noen spørsmål til meg på spørsmålsrunda på bloggen min :)

Skriv en ny kommentarDesign by: Madelen Elwin
 photo 93787638-f1b4-4138-82c4-e467336ec83a_zps0f46492e.jpg Hei! Jeg er Synneva, 18 år og bor i Bergen. Blogger i hovedsak om sminkerelaterte ting og foto. Håper du finner den interessant! Design by: Madelen Elwin

- Få tak i mine sminkekoster HER! - hits