KJENDISCRUSH

Er det bare jeg som nærmest blir forelsket og avhengig av å se på mennesker som ikke engang vet at jeg eksisterer?

Nei, det vet jeg jo at jeg ikke kan være . Vi har jo alle disse beliebersene som flomrer rundt oss. Men jeg tror faktisk jeg må ha et spesielt anlegg for dette her. Helt fra jeg var sånn 6-7 år har jeg blitt "forelsket" i mennesker jeg ser på TV, artister og så videre. Den første tror jeg var i Disney-filmen Ringeren i Notre Dame, han lille irriterende fyren som hoppet rundt og mobbet Quasimodo. Jeg var også forelsket i Mr. Bean da jeg var liten, noe jeg absolutt ikke skjønner bæret av. Mr. Bean ser jo for det meste gruelig stygg og rar ut. Men så var jo jeg et ekstremt spesielt barn da.
Fra litt nyere tider har jeg iallefall en rimelig lang liste over mine "periodeobsessions". Tad Hilgenbrinck fra American Pie, Adam Brody fra The O.C, Robert Pattinson (seff), Emile Hirsch, Christofer Ingle og Aaron Johnson kan vi trekke fram som eksempler. Noen av disse har vart over perioder på noen måneder eller uker, mens andre har vart i flere år. Min forelskelse i Synyster Gates og Jack O'Connell holder faen på enda. Det er selvfølgelig ikke like "intenst" absolutt hele tiden, men det er jo faktisk rimelig merkelig. Jeg tror ikke jeg noengang har vært ordentlig forelsket i noen i min egen tidssone, så det nærmeste jeg har kommet real love er jo faktisk disse kjendisforelskelsene. Noe så sørgelig og patetisk. 

Og det er heller ikke bare sånn casual "jegsyneshanpåTVerdigg", det er mer sånn "fyfaenjegerforelsketihanogjegskalproppehelerommetmittmedplakaterogskriveutbilderfrainternettoglimedetpåmegselv". Det er jo creepy. Slitsomt er det også, å faktisk gå og være forelsket i noen du ikke engang har sjanse til å kommunisere med. Hahaha. Jeg høres ut som tidenes psycho, men jeg er altså ikke det. Tror jeg. 


                                                    
                                                                                              Han er jævlig babe da.

                 
- Har noen opplevd det samme? Plis si ja.

6 kommentarer

Riibern<3

07.03.2013 kl.18:49

Hahahah, dagens x')

Gunnhild Resell

07.03.2013 kl.18:53

Hahaha, konge! Husker da Ringenes Herre var ny, da grein jeg faktisk fordi jeg aldri ville bli kjæresten til Orlando Bloom!

FOSM - Foto, Sminke og Musikk

07.03.2013 kl.18:53

Gunnhild Resell: Hahaha!

juliamyklebust

07.03.2013 kl.19:21

hahahaha!!

ttc

07.03.2013 kl.20:30

Hahaha, genialt! :-D

cicoto

07.03.2013 kl.21:14

haha!! :D :P

Skriv en ny kommentarDesign by: Madelen Elwin
 photo 93787638-f1b4-4138-82c4-e467336ec83a_zps0f46492e.jpg Hei! Jeg er Synneva, 18 år og bor i Bergen. Blogger i hovedsak om sminkerelaterte ting og foto. Håper du finner den interessant! Design by: Madelen Elwin

- Få tak i mine sminkekoster HER! - hits