Favoritter: Sminkekoster

Nå er det på tide at jeg faktisk viser dere den største hemmeligheten til å kunne legge fine sminkelooker på øynene, i ansiktet også forsåvidt. Sminkekoster, gode sminkekoster. Det spiller større rolle hvor gode sminkekoster du har, enn hvor dyre og gode øyenskygger du bruker. Med gode sminkekoster kan du få selv de billigste øyenskygger til å fungere og se bra ut. Det som er så bra med Sigma sine sminkekoster er at de både er dødsgode OG rimelige. Dette innlegget inneholder affilateslinker, men jeg kan sverge på at det er fullstendig mine ærlige og upåvirkede meninger. 
For noen måneder siden inngikk jeg et "samarbeid" med Sigma og ble tilsendt to produkter. Men som dere kan se, jeg har bestilt koster hos Sigma tidligere. Det er favorittkostene mine, og det er det for veldig mange andre mennesker også. Sigma sine koster er kjent over hele verden, men det var gjennom sminkebloggere på Youtube jeg ble fullstendig overbevist om å bestille et par selv. Etter min første bestilling i 2010 ble jeg veldig imponert og bestilte meg enda flere som tiden gikk. Men nå skal jeg fortelle hva jeg bruker hver enkelt av favorittkostene mine til, og hvorfor jeg mener de er så bra!


Disse ser dere nok jeg er rimelig glad i. Perfekte blendingkoster, noe som trengs for å lage fine sminkelooker. Jeg bruker disse hver gang jeg legger øyensminke, både til å legge skygge på hele lokket, i globalen eller når jeg vil blende ut.  HER!


Flate øyenskyggekoster er perfekt til å legge øyenskygger over hele lokket, spesielt for løse øyenskygger og pigmenter. Den jeg har to av finner dere HER. Den i midten er en litt rundere og mykere variant, den er egentlig bare veldig bra for å legge øyenskygge generelt, hvor enn du vil bruke den. Har funnet ut at den funker helt fantastisk spesielt med shimmerøyenskygger, den plukker opp øyenskyggen på en helt spesiell måte. HER!


Den lille til venstre er noe alle burde eie synes jeg. Passer perfekt til å plassere øyenskygge i innerste og ytterste øyekrok, også på nedre vippekant. HER!
Den til høyre er en veldig kompakt og tettpakket liten kost, og passer veldig godt til å mykne eyeliner-streker. Og også som den over; legge øyenskygge på nedre vippekant. HER!


Åh, min lille beibi. Denne bruker jeg hver dag til å legge overgangsfarge i globalen, samt til å blende ut alle øyenskyggene jeg bruker. Myk og fleksibel kost som treffer i alle kriker og kroker rundt øyet. HER!


En gigantisk kost som er perfekt til å legge øyenskygge på hele lokket, men funker også bra til utblending. HER!


Her ser dere de tre foundationbørstene jeg eier.
Den til høyre passer veldig bra til flytende/kremfoundation. Mange av slike flate foundationbørster har en tendens til å lage "striper" når du bruker dem, men det gjør ikke denne. Den fordeler, samtidig som den blender foundationen på en veldig fin måte. Den finner du HER.
Den i midten er min favoritt-foundationkost of all time. Den er helt perfekt for flytende foundation, den trykker foundationen godt inn på huden ettersom den er så kompakt, og blender den samtidig utrolig bra. Ettersom den er skrå, kommer den godt inn i alle kriker og kroker i ansiktet, for eksempel rundt nesen og under øynene. Perfekt hvis du ønsker full dekkevne. Denne anbefaler jeg på det høyeste. HER!
Helt til venstre er et klassisk eksempel på en duofiber-kost. De hvite hårene ytterst er mindre kompakt bygget enn de svarte innerst, noe som gjør at foundationen får en utrolig fin og "airbrushed" finish når den er utblendet. Det er ikke min favorittkost å jobbe med, ettersom jeg liker en litt fullere dekkevne. Men for de som kanskje ikke har så mye å dekke og bare vil jevne ut huden, vil denne fungere utrolig bra. HER!


Mine to bestevenner når det kommer til concealer. Den lille (HER) er fin til å bruke når du skal dekke små områder, som for eksempel på kviser eller rundt nesen. Den litt større (HER) er perfekt til å blende ut concealeren du påfører med den lille kosten. Passer også veldig godt til å påføre concealer under øynene, ettersom den er skrå kommer den inn i alle små kroker. Går ikke en dag uten at jeg bruker disse to.


Denne har nok mange sett før, den klassiske skrå kontureringskosten. Passer perfekt til å legge solpudder under kinnbena, i tinningene og rundt pannen. HER!

Dette var altså favorittkostene mine fra Sigma. Igjen, fullstendig ærlige og upåvirkede meninger. Jeg har også en rabattkode dere kan bruke; skriv inn SUM2013 i kodefeltet på slutten av bestillingen, da får dere 10% rabatt på hele summen av det dere har kjøpt! Jeg anbefaler virkelig alle disse kostene på det høyeste. Hvis dere vil starte å komme inn i denne fantastiske øyenskyggeverdenen for fullt, da er gode koster et stort steg på vei! 

- Eier dere noe fra Sigma, og i så fall, er dere fornøyd?
- Noen spørsmål ellers? :)

// Affilate-linker 

4 kommentarer

Kaisa Elise

06.07.2013 kl.18:55

virker kjempe gode :D jeg bruker ikke det merket, bruker litt forskjellige fra her og der :)

mheart95

06.07.2013 kl.20:24

Jeg har et par koster derfra, og liker de godt :D

Dina Aljabali

06.07.2013 kl.20:57

kjempe fine koster! bruker mye av det samme:)

Julieeee

06.07.2013 kl.22:18

Så fine koster!

Skriv en ny kommentarDesign by: Madelen Elwin
 photo 93787638-f1b4-4138-82c4-e467336ec83a_zps0f46492e.jpg Hei! Jeg er Synneva, 18 år og bor i Bergen. Blogger i hovedsak om sminkerelaterte ting og foto. Håper du finner den interessant! Design by: Madelen Elwin

- Få tak i mine sminkekoster HER! - hits