Omtale: Sigma-øyenskygge


Først da jeg åpnet pakken og så jeg hadde blitt tilsendt en øyenskygge, var jeg litt sånn "åh, lilla......" Jeg har nemlig forferdelig mange lilla øyenskygger allerede. Men denne lille misnøyen snudde fort da jeg for det første så at jeg ikke hadde noen som lignet spesielt på denne, og da jeg så at den var "duo-chrome", hoppet jeg i taket. Duo-chrome betyr at øyenskyggen gir fra seg flere farger på en og samme tid, som igjen betyr at du kan bruke den i mange forskjellige fargeforbindelser og få mer bruk ut av den. Her ser dere hvordan fargen vises forskjellig etter hvilket lys den er i. På det øverste bildet ser øyenskyggen mer blå-lilla ut enn på det nederste.


Og her ser dere den store forskjellen på når jeg bruker øyenskyggen oppå en svart base (til høyre). 

Men okei, over til selve omtalen:

Utseende: Jeg likte utseendet veldig godt, pakningen den kom i så fin ut og øyenskygge-kompaktet er lett å hanskes med.

 Pigmentasjon og kvalitet: Jeg er imponert, selv om jeg allerede hadde høye forventninger. På bildene av fingeren min over har jeg gått en runde nedi øyenskyggen, og dere ser hvor mye som kom ut av det. Øyenskyggen er kjempemyk, men ikke så myk at fargen forsvinner når du blender den ut. 

Farge: Som sagt over, jeg endte opp med å like fargen kjempegodt. Duochrome-øyenskygger er noe av det gøyeste jeg vet om, du kan bruke dem på så mange flere måter. Det blir på en måte som 2 øyenskygger i 1!

Gunstighet: Øyenskyggene fra Sigma er på 2,5 gram og koster 63 kroner. Dette vil jeg si er grisebillig, spesielt når du tenker på hvor god kvalitet de har. 

Her ser dere forskjellen mellom en MAC-øyenskygge og øyenskyggen fra Sigma. MAC's øyenskygger er på 1,5 gram, mens Sigma sine er 2,5. 

Og nå til hvordan øyenskyggen ser ut på:


Her har jeg brukt denne lilla øyenskyggen, som forresten heter "Allure", på ca 3/4 av lokket, og blendet inn en svart øyenskygge i globalen. Dere ser de små blå reflekteringene, det er et resultat av at øyenskyggen er såkalt duo-chrome.


Her ser dere hvordan øyenskyggen ser ut når jeg har brukt en svart base under. Litt av en forskjell, hæ?

Alt i alt: Jeg er veldig imponert over formuleringen av denne øyenskyggen. Kvaliteten og pigmentasjonen er kjempebra, øyenskyggene holder også lenge. Sigma har jo holdt på å solgt sminkekoster i mange år, og ofte når jeg ser at et merke utvider repertoaret sitt og går over til å produsere andre produkter også, blir jeg automatisk litt skeptisk. Men skeptisen min ble motbevist, og jeg tror jammen jeg kommer til å bestille et par andre skygger også. De har kjempemange fine farger!

Hvis du vil se nærmere på den øyenskyggen jeg har vurdert, kan du gå inn HER!
Og hvis du vil sjekke ut utvalget de har av øyenskygger generelt, kan du gå inn HER!


// Affilate-linker

3 kommentarer

camilovesalmosteverything

20.06.2013 kl.20:14

Ser utrolig kul ut:)

MADELEN

20.06.2013 kl.20:21

Den så sykt bra ut! Og det ble utrolig tøft på øyelokket! Du er så flink med sminke!

Marte Knutsen Haukeland

20.06.2013 kl.22:03

Den var veldig fin!

Skriv en ny kommentarDesign by: Madelen Elwin
 photo 93787638-f1b4-4138-82c4-e467336ec83a_zps0f46492e.jpg Hei! Jeg er Synneva, 18 år og bor i Bergen. Blogger i hovedsak om sminkerelaterte ting og foto. Håper du finner den interessant! Design by: Madelen Elwin

- Få tak i mine sminkekoster HER! - hits